CUM DE E TOTUL ATÂT DE GUSTOS?
Produsele noastre îți vor aduce aminte de copilăria la țară sau de carnea luată direct de la țărani. Carnea aia sănătoasă, cu gust autentic de carne, imposibil de confundat. De ce? Pentru că exact asta este!
Secretul nostru stă în faptul că și în anul 2020, toate produsele noastre sunt fabricate după o carte scrisă de Ministerul Agriculturii în anul 1971. Din această mină de aur luăm toate rețetele de bază, exact așa cum ar trebui ele preparate, de pe vremea în care parizerul și crenvurștii erau produse premium.
Carne exclusiv românească, proaspătă
Aducem doar carne din România atât din patriotism cât și datorită gustului incomparabil. Nu folosim carne congelată.
Folosim doar condimente naturale
La noi în cămară găsești maghiran, cimbru, anason, enibahar, chimion, chimen, nucșoară, boia dulce, iute și nelipsitul usturoi pe care le amestecăm după cum ne dictează mirosul și gustul, astfel încât să îmbrace corect și să amplifice gustul fiecărei bucăți de carne în parte.Conservare și afumare
Conservarea la noi înseamnă doar sare, exact așa cum scrie în cartea din 1971.Carnea se ține în saramură înainte de a fi supusă proceselor termice, acestea fiind de foarte mare ajutor în procesul de conservare iar afumarea cu fum natural de fag ajutând la prelungirea termenului de valabilitate.
MICUL PERFECT CHIAR EXISTĂ
Brun roșcat, pufos, zemos, sărat, picant și gras.
Ca să ajungă la asemenea calități, îi trebuie o rețetă echilibrată în care proporția de carne și grăsime, slănină și seu să fie bine stabilită. Amestecul de condimente trebuie să fie echilibrat, gustul sărat fiind fundalul pe care se așează un gust dulce dat de carnea de porc și aroma dată de amestecul de condimente. Gustul de asemenea este o creație proprie pe care o obținem prin condimente simple, naturale și pure pe care le amestecăm chiar noi.În componenta rețetei intră câteva feluri de carne, porc, vită, oaie, slănină și seu - o compoziție la care lucrăm din 1996, de când facem mici.